TOKIO HOTEL – DREAM MACHINE WORLD TOUR 2017

TOKIO HOTEL – DREAM MACHINE WORLD TOUR 2017
9.4.2017 – The Circus, Helsinki – FIN

Liput myynnissä 19.9.2016 Lippupalvelussa

TOKIO HOTEL palaa aikomuksenaan valloittaa koko maailman lavat vuoden 2017 odotetuimmalla konserttikiertueella! Dream Machine World Tourin ensimmäinen osa alkaa 12. maaliskuuta 2017 Lontoosta, josta se jatkaa 29 Euroopan kaupunkiin sekä Venäjälle. Suomessa bändi nähdään Helsingin The Circuksessa 9.4.2017.

Saksalainen electro pop -kvartetti Tokio Hotel nostaa rimaa entisestään Dream Machine -nimeä kantavalla kiertueellaan. Spektaakkelimaiseksi luvatun show’nsa Suomeen tuova bändi soittaa fanien innostukseksi keikoillaan vanhempien hittiensä lisäksi myös uusia kappaleita. Bändin nokkamies Bill Kaulitz kommentoi uutta tuotantoa seuraavasti: “Laulumme ovat lukittujen ovien takana. Kukaan ei ole vielä kuullut niitä, eikä kuule! Uusi levymme tulee olemaan erikoinen, jotain sellaista, jota emme ole koskaan ennen tehneet. Siinä on meidän sielumme, todennäköisesti ensimmäistä kertaa.”

Tuore syntikkapoppiin perustuva äänimaailma asettaa uudet normit live-esiintymiselle sekä luo täysin uudistuneen pohjan myös keikkatuotannolle. Bill ja Tom Kaulitz juhlistivat vastikään syntymäpäiviään paljastamalla uutisen kiertueesta yksinomaan faneilleen. Bill Kaulitz palaa jo halusta palata esiintymislavoille: “Minun täytyy vain saada esiintyä. Se on ainoa syy miksi olen vielä tällä planeetalla! Tunnen itseni; jos olen liian kauan poissa esiintymislavoilta, se ei tee minulle hyvää.”

Viimeksi vuonna 2015 “Kings of Suburbia” -levyn myötä Tokio Hotel kiersi huikean show’nsa kanssa tavoittaen kymmeniä tuhansia ihmisiä jopa 20 eri maassa, innostuttaen sekä fanit että kriitikot. Levy saavutti kultalevyn rajapyykin sekä nousi listaykköseksi 30 eri maassa, jonka lisäksi 17 eri maassa se saavutti paikan TOP 5 -albumien joukossa. Yhtye on uransa aikana vastaanottanut yli 100 arvostettua kansainvälistä ja kansallista musiikkipalkintoa, myynyt yli 7 miljoonaa levyä ja saanut 68 platinalevyä ympäri maailmaa.

About us

We are an independent multipurpose event organiser focusing on only the best and most talented artists.

The Damager / Toni Törrönen
toni ( at ) thedamager.com
+358 400 592 152

Latest video

All videos

Follow us NOW!

copyright 2016 © The Damager all rights reserved