ULI JON ROTH ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN

Inferno ylpeänä esittää:
ULI JON ROTH (GER)
MR. FASTFINGER
Ma 31.10.2016 Tavastia ­klubi, Helsinki

Liput myy Tiketti.
Liput tulevat myyntiin pe 19.8.2016 klo. 09:00
Hinta alk. 26,50€

 

Neoklassisen metallin pioneerina tunnettu Uli Jon Roth tuo maailmankiertueensa legendaariselle Tavastia-­klubin lavalle 31. lokakuuta 2016.

Uli Jon Roth tunnetaan ehkä parhaiten urastaan Scorpions-­yhtyeen pääkitaristina, jossa hän vaikutti lähes koko 70-­luvun levyttäen mm. albumit ”Virgin Killer” ja ”Tokyo Tapes”. Tokyo Tapes saavutti kultaa useassa maassa myyden yli miljoona levyä.

Nyt ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä virtuoosi Uli Jon Roth on soittanut lukuisia konsertteja muiden kitarasankarien kanssa kuten Brian May, Steve Vai ja Joe Satriani.

Illan kruunaa suomalainen Mr. Fastfinger Band, joka soittaa veitsenterävää instrumentaalirockia eksoottisilla mausteilla. Bändissä soittavat superkitaristi Mika Tyyskä, karismaattinen animaatiokitaristi Mr. Fastfinger, rytmiryhmästä löytyvät grooveässät Lasse Rantanen ja Thomas Törnroos. Livenä bändi luottaa sekä tiukkoihin sovituksiin että intuitiiviseen improvisaatioon – lavalla voi tapahtua mitä tahansa, ja tapahtuukin.

Viime vuonna julkaistulla kolmannella Mr. Fastfinger ­albumilla “Spirit Rising” vierailevat mm. Jordan Rudess (Dream Theater), Michael Angelo Batio, Kai Hahto (Nightwish) sekä Jan­Olof Strandberg. Syksyllä 2016 Mr. Fastfinger julkaisee uuden “Neon Alchemist” EP:n sekä livetaltion “Swims like a Sushi“.

 

http://www.ulijonroth.com
http://www.mrfastfinger.net

About us

We are an independent multipurpose event organiser focusing on only the best and most talented artists.

The Damager / Toni Törrönen
toni ( at ) thedamager.com
+358 400 592 152

Latest video

All videos

Follow us NOW!

copyright 2016 © The Damager all rights reserved